Χορεύοντας στα βήματα του Trigger Points Therapy

Blog
Χορεύοντας στα βήματα του Trigger Points Therapy

Αγαπητοί Dirty Dancers αυτής της σελίδας, εάν είστε από εκείνους που κοιμούνται αγκαλιά με τις πουέντ ή λιώνουν τα φανελάκια στις προπονήσεις, σε αυτή την δημοσίευση θα βρείτε πολλές απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα που αφορούν το μυϊκό σας σύστημα.

Η ζωή ενός επαγγελματία χορευτή συμπορεύεται με την καταπόνηση του σώματος. Συνεχείς προπονήσεις, υπερβάλλων ζήλος, συχνές πτώσεις κάνουν το σώμα και τους μυς να δουλεύουν υπερωρίες.

Σχεδόν αναπόφευκτα έρχεται μια ωραία ημέρα ή μια ωραία νύχτα που το ισχίο ενός τέτοιου σώματος σηκώνει reg flags. Ο κος Π επισκέπτεται την περιοχή και αρχίζουν τα ερωτηματικά.

Μην είναι ο τετράγωνος οσφυϊκός; Μην είναι ο απιοειδής ή ο μικρός γλουτιαίος;
Μήπως ο τροχαντήρας;

Ίσως υπάρχουν τόσες άγνωστες λέξεις στην προηγούμενη πρόταση, όσες υπάρχουν και σε ένα μάθημα κλασικού μπαλέτου. Το σίγουρο είναι πως:

α)το πρόβλημα δεν ξεκινάει ποτέ από ένα μόνο σημείο και πως
β)άθελά μας έχουμε καλλιεργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που δημιουργούν Σημεία Πυροδότης Πόνου ή/και ξυπνήσουν ήδη υπάρχοντα αλλά κοιμισμένα Trigger Points.

Πώς επανέρχεται, λοιπόν, το σώμα μετά από μια ισχιαλγία;
Πώς ξαναμπαίνουμε στο dance hall χωρίς φόβο;

Η λύση βρίσκεται στο Trigger Points Therapy και τα χέρια των θεραπευτών του Body Whisperers, οι οποίοι σας περιμένουν για ένα γενικό ρεκτιφιέ.
Μέχρι να έρθει η ημέρα του ραντεβού σας, ρίξτε μια ματιά στο video που θα βρείτε ΕΔΩ!

#bodywhisperers #glyfada #triggerpointsspecialists #bykaterinamoustaka