Επιστροφή από διακοπές; Trigger Points Therapy is all you need!

Blog
Επιστροφή από διακοπές; Trigger Points Therapy is all you need!

H ομάδα των Trigger Points Specialist του Body Whisperers είναι και πάλι στη θέση της, στο γνωστό αγαπημένο spot της Γλυφάδας.
Και αφού γεμίσαμε με ενέργεια τις μπαταρίες μας και με ιστορίες τα τετράδιά μας -υπόσχομαι να διαβάσετε πολλές από αυτές στις αναρτήσεις που έπονται, ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε!
Κι έχουμε πολλά να πούμε και να κάνουμε μαζί. Το μέτρημα των μπάνιων και των παγωτών το αφήνω για άλλη περίσταση και κρατώ την χαρά να μοιραστούμε τα νέα μας και να επαναφέρουμε το σώμα σας μετά τις μπαγαποντιές του vacay period.

Κάτι που τεντωθήκαμε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε με την ρακέτα, κάτι που κάναμε σκωτσέζικο ντους μεταξύ καύσωνα και Fujitsu, κάτι που προτιμήσαμε αντί για ασκήσεις ανακούφισης/συντήρησης να κάνουμε μακροβούτια στα cocktails -ουδείς αναμάρτητος, άρχισαν τα πρώτα post-vacation συμπτώματα.
Ο ώμος απέκτησε μια μικρή δυσκαμψία, η μέση άρχισε τα παράπονα, το γόνατο δυσκολεύεται να προσαρμοστεί.
Σαν να λέμε, το σώμα μας σήκωσε σημαία εκεχειρίας και ειρηνικά ζητάει τώρα το ρεκτιφιέ του.

 

Επιστροφή από διακοπές; Trigger Points Therapy is all you need!

 

Και ξέρετε κάτι; Δεν πειράζει που δεν υπακούσαμε, όσο αξιώναμε από τον εαυτό μας. Ούτε που βγήκαμε εκτός προγράμματος πειράζει. Γιατί τίποτα δεν αναιρεί την προσπάθεια που ήδη έχουμε κάνει ή/και την προσπάθεια που θα κάνουμε από δω και πέρα.
Είμαστε φτιαγμένοι από πολύχρωμες ψηφίδες και όταν καταφέρουμε να τις αποδεχτούμε και να τις αγαπήσουμε όλες, τότε θα καταφέρουμε να φτιάξουμε το ολοκληρωμένο πορτραίτο μας.

Πάμε, λοιπόν, να δώσουμε στο σώμα μας αυτό που χρειάζεται, δηλαδή επαναφορά, φροντίδα και προσοχή κρατώντας τις ωραίες μας αναμνήσεις από τις ημέρες που το μόνο moto μας ήταν «Όξω νους».

Γιατί μας περιμένει ένα φθινόπωρο γεμάτο εκπλήξεις, νέες περιπέτειες και ανακαλύψεις και χρειάζεται/μας αξίζει να το ζήσουμε με φόρα και όχι με δεύτερες σκέψεις. Και σε αυτό ταξίδι θέλουμε το σώμα μας υγιές και δυνατό!

Vamos, αγαπημένοι μου!