Επιστροφή στο γυμναστήριο και… ωχ τι είναι αυτό το πιάσιμο;

Blog
Επιστροφή στο γυμναστήριο και… ωχ τι είναι αυτό το πιάσιμο;

Ο Οκτώβριος πλησιάζει, αγαπημένοι και είναι πλέον επίσημο: Και οι τελευταίοι εκδρομείς έχουν επιστρέψει στη βάση τους. Και όλοι γνωρίζουμε πως η επιστροφή από τις διακοπές είναι μια «ολιστική» έννοια που μοιάζει περισσότερο με «ιδέα».

Μια ιδέα που συμπεριλαμβάνει από την επάνοδο στην αγαπημένη ρουτίνα -ναι είναι ωραίο να έχεις πρόγραμμα- μέχρι το «μακροβούτι» στα όργανα του γυμναστηρίου, με την ελπίδα να καεί και καμιά καλοκαιρινή «αμαρτία».

Και πάνω που έχουμε αποφασίσει αυτή την (επι) στροφή στην «ποιότητα», το σώμα και συγκεκριμένα το μυϊκό σύστημα, κάνει νερά.

Φεύγουμε από το γυμναστήριο και περπατάμε με στυλ «λυκοπιάσματος», ανεβοκατεβαίνουμε τις σκάλες στην δουλειά για να αποφύγουμε το ασανσέρ και ο τετρακέφαλος ζητάει διάλειμμα στον δεύτερο όροφο, σηκώνουμε την σακούλα του market και ο δικέφαλος δηλώνει «περιορισμένη λειτουργία».

Αγαπημένε κόσμε. Μη φοβού τους Δαναούς. Απλά κατανοείστε τους για να κάνετε ανακωχή.

Όλα αυτά συμβαίνουν συνήθως για δύο λόγους:
α) Τα Trigger Points που είχατε «κοιμίσει» μέσω θεραπειών, ξύπνησαν λόγω της καλοκαιρινής αποχής.
β) Η επάνοδος σας βρήκε σε mood υπερβάλλοντος ζήλου και δώσατε επαναλαμβανόμενα μεγαλύτερη ένταση σε κινήσεις κατά την προπόνηση, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα Trigger Points να κάνουν party.

Δευτέρα- Τετάρτη μάζωξη στον Ιγνυακό μυ, Παρασκευές συνάθροιση στο Λαγονοψοΐτη και τα Σάββατα meet up στον Τετρακέφαλο.

Όσο ο ζήλος παραμένει υπερβάλλων, λειτουργεί ενισχυτικά στο ήδη εύφορο για την ανάπτυξή τους περιβάλλον. Αυτό σημαίνει βέβαια πως ταυτόχρονα λειτουργεί επιβαρυντικά προς την υγεία του μυϊκού μας συστήματος.

Μα έτσι θα πάει όλος ο χειμώνας; Ε όχι δα!

Η λύση είναι να βυθίσουμε τα Trigger Points σε ύπνο βαθύ κι εμείς να κάνουμε τη ζωή μας χωρίς αυτούς του ακάλεστους επισκέπτες.

Stay cool και πάρτε μας τηλέφωνο για το πρώτο ραντεβού της σεζόν. Οι Trigger Points Specialists του Body Whisperers σας περιμένουν!