Μυϊκό σύστημα σε… καλοκαιρινή ραστώνη!

Blog
Μυϊκό σύστημα σε… καλοκαιρινή ραστώνη!

Νομίζετε πως η λεγόμενη «καλοκαιρινή ραστώνη» επηρεάζει μονάχα την διάθεσή μας για δουλειά και υποχρεώσεις; Ή μήπως επεκτείνεται και σε άλλους τομείς;
Το καλοκαίρι είναι η εποχή της δικαιολογίας και του άλλοθι. Πράγμα που σημαίνει:

3 επίσημοι μήνες +2 δώρο -για όσους κατοικούμε στην Ελλάδα- γεμάτοι από:
«Πολλή ζέστη για να κάνω προπόνηση»
«Δεν χρειάζομαι θεραπεία γιατί ο ήλιος φροντίζει για τους μύες μου»
«Η αφυδάτωση θα χτυπήσει την πόρτα μου γι’ αυτό διακόπτω τον καθημερινό μου περίπατο»

Έτσι, το μυϊκό μας σύστημα περνάει σε μια φάση «διακοπών», η οποία, συνδυαστικά με την μειωμένη ενυδάτωση και την απώλεια ηλεκτρολυτών, κάνει τα Trigger Points που ήδη «φιλοξενούμε» να νομίζουν πως τους αφήσαμε το πεδίο ελεύθερο για να κάνουν «απλωτές».
Κι ενώ τους δίνουμε, λοιπόν, ένα ωραιότατο pass να αλωνίσουν ανενόχλητα και φυσικά αυτά το εκμεταλλεύονται, οι εξωτερικές συνθήκες είναι τέτοιες που κάνουν την συμπτωματολογία να υποχωρεί, δημιουργώντας μας την ψευδαίσθηση πως ίσως και όλα να λύθηκαν μαγικά.

Όπως, πιθανόν έχετε καταλάβει ήδη, η μαγεία δεν έχει χώρο στην κουβέντα μας!
Γι’ αυτό και όταν νιώσουμε το πρώτο «Κοιμήθηκα κάτω από το κλιματιστικό και τώρα δεν μπορώ να κουνήσω τον αυχένα μου» ή εκείνο το «Πήγα να σηκωθώ από την ξαπλώστρα και έμεινα» ή το highlight «Η μέση μου με αποχαιρέτισε καθώς πήγα να σηκώσω την «light» βαλίτσα μου» αναρωτιόμαστε γιατί παρασυρθήκαμε και δεν μείναμε πιστοί στο Love Yourself moto μας.

Φτου κι από την αρχή, λοιπόν για να μπούμε ξανά σε μια νέα πραγματικότητα θεραπευτικών συνεδριών καλούμενοι τόσο ως ψυχοσύνθεση όσο και ως μυϊκό σύμπαν να καλύψουμε το κενό αυτών των μηνών που αφήσαμε.

Αφού τώρα ξέρετε, μην αφήσετε την ραστώνη να σας παρασύρει μακριά από την αυτοφροντίδα σας.
Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πονέσουν, περνάνε από το Body Whisperers στην Γλυφάδα, γι’ αυτό οργανώστε τα ραντεβού σας με τους Trigger Points Specialists που είναι δίπλα σας υπό συνθήκες παντός καιρού!