Παραλία και οσφυαλγία; Don’t Panic!

Blog
Παραλία και οσφυαλγία; Don’t Panic!
Από την 1 η Ιανουαρίου προετοιμάζεσαι για εκείνο το μαγικό 2βδόμαδο του Αυγούστου που στο ημερολόγιό σου δεν χωράει τίποτε άλλο παρά η επικεφαλίδα «Διακοπές».
 
Κι ενώ έχεις κανονίσει τα πάντα και ετοιμάζεσαι για ατελείωτο λιώσιμο στην ξαπλώστρα, έχοντας στο μυαλό σου πως η μόνη ικανή αιτία για να σε ξεκουνήσει θα είναι η επίσκεψη στο bar με τα cocktails, εμφανίζεται εκείνη η παλιά οσφυαλγία που είχες ξεχάσει και σε χαιρετάει με την γνωστή evil φάτσα.
 
Θέλεις που ο έρωτας με το κλιματιστικό το καλοκαίρι είναι στα ντουζένια του επηρεάζοντας τις μυοσκελετικές παθήσεις;
Θέλεις που τις τελευταίες ημέρες στο γραφείο έδειξες υπερβάλλοντα ζήλο για να προλάβεις όλα τα deadlines πριν τις διακοπές και έμεινες extra ώρες καθιστός στην γνωστή καρέκλα των βασάνων;
 
Το σώμα σου σού δίνει κάποια πρώτα σημάδια.
Ξέρεις, έναν ήπιο πόνο που σου είναι γνώριμος, μια δυσκολία να βολευτείς στο κρεβάτι, ένα ελαφρύ «μάγκωμα» όταν σηκώνεσαι.
 
Και όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα: α) πως τα γνωστά Trigger Points ξύπνησαν και έχουν όρεξη να πειράξουν τον Λαγονοψοΐτη μυ και β) πως ως καλές κουβερνάντες πρέπει να τα βάλουμε για ύπνο ώστε να μπορέσεις να χαρείς τις διακοπές που σου αξίζουν.
 
Κανόνας number 1: Don’t panic! Γραφικό μα αληθινό, η ψυχραιμία σώζει ζωές.
 
Κανόνας number 2: Κλείσε άμεσα ραντεβού στο Body Whisperers και οι Trigger Points Specialists θα φροντίσουν, εφαρμόζοντας μοναδικά πρωτόκολλα, να σε επαναφέρουν ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τις διακοπές σου- ναι μας προλαβαίνεις πριν φύγουμε κι εμείς για διακοπές (σ.σ. 12-22 Αυγούστου θα είμαστε κλειστά).
 
Κανόνας number 3: Δες το βίντεο-δώρο που θα βρεις ΕΔΩ, ακολούθησε τις συμβουλές της Dr Κατερίνα Μουστάκα και κράτησέ το στα bookmarks γιατί καλό είναι να επαναλαμβάνεις την άσκηση και τις ημέρες των διακοπών.