Υπάρχει σωστή ηλικία για το Trigger Points Therapy;

Blog
Υπάρχει σωστή ηλικία για το Trigger Points Therapy;

Πριν λίγες ημέρες ήρθε ένα inbox στη σελίδα μας από μια γλυκύτατη κυρία 60 ετών που ρωτούσε εάν λόγω ηλικίας, θα μπορούσε να κάνει Trigger Points Therapy. Αυτό το μήνυμα μου έφερε στο μυαλό όλες εκείνες τις φορές που εισπράττω την ανησυχία ανθρώπων οι οποίοι ενώ θέλουν να μπουν στον μαγικό κόσμο του Trigger Points Therapy, διστάζουν λόγω της εντύπωσης πως η ηλικία τους αποτελεί εμπόδιο.

Η απάντηση είναι «Όχι». Και αυτό είναι το πιο «θετικό» όχι που θα μπορούσα να πω. Το Trigger Points Therapy, δηλαδή η μέθοδος που βασίζεται στις ισχαιμικές πιέσεις για να «κοιμίσει» τα Σημεία Πυροδότησης Πόνου που γεννιούνται στο σώμα μας και καταπονούν το μυϊκό μας σύστημα, απευθύνεται σε ηλικίες 0-100. Και είναι ένα σπουδαίο δώρο που μπορεί να προσφέρει κάποιος στον εαυτό του για να ανακουφίσει το σώμα του από συμπτώματα όπως ο πόνος, ο χρόνιος πόνος, τα μουδιάσματα, η δυσκαμψία.

Ξέρω πως υπάρχει μια γενικευμένη εντύπωση πως το πέρασμα του χρόνου «είναι οκ» να συμπορεύεται με τον πόνο. Αλλά, δεν βρίσκετε κι εσείς αρκετά τοξική αυτή την σκέψη;

Το σώμα μας χρειάζεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Από την ημέρα που γεννιόμαστε και για κάθε ημέρα αυτής της ζήσης.

Όσο το σώμα μας μεγαλώνει και το μυϊκό σύστημα «ωριμάζει» μαζί του, χρειάζεται extra boost για να μειώσουμε στο μέγιστο δυνατό τις συνέπειες αυτού του ταξιδιού στο χρόνο.

Και ναι, το Trigger Points Therapy λειτουργεί άκρως ευεργετικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, όχι απλά προσφέροντας ανακούφιση στα ήδη υπάρχοντα μυϊκά προβλήματα, αλλά κάνοντας, ταυτόχρονα και ένα εσωτερικό «botox» στο σώμα.

Όταν περάσετε την πόρτα του κέντρου μας, Body Whisperers, η ομάδα μας δεν θα σας ζητήσει ταυτότητα. Θα σας ζητήσει μόνο να μείνετε συνεπείς στην θεραπεία και να δώσετε στο σώμα σας τον χρόνο που χρειάζεται για να ανθίσει και πάλι.