2 Χρόνια Body Whisperers

Blog
2 Χρόνια Body Whisperers

Πέρασαν 2 χρονιά από την ημέρα που το ημερολόγιο έδειξε 1η Φεβρουαρίου και η πόρτα του BodyWhisperers στη Γλυφάδα άνοιξε για πρώτη φορά.

Για καιρό μαζεύαμε δυνάμεις, γράφαμε και σβήναμε σε χαρτάκια τα σχέδιά μάς και τελικά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μια ομάδα φυσικοθεραπευτών που εκπαιδεύτηκαν δίπλα στην μέντορά μας, Dr Κατερίνα Μουστάκα και έχοντας ως εφόδια την μελέτη, την έρευνα και τα πρωτόκολλα των 22 ετών εμπειρίας της στην διαχείριση Trigger Points, αποφασίσαμε να δημιουργήσαμε ένα Κέντρο Διαχείρισης Σημείων Πυροδότησης Πόνου στη Γλυφάδα.

Το όνομά του ήταν μονόδρομος: Body Whisperers, γιατί θέλαμε μέσα σε αυτόν το χώρο το ανθρώπινο σώμα να γίνεται ο πρωταγωνιστής που μαθαίνει από την αρχή να τραγουδάει την μελωδία της προσωπικής του ευτυχίας. Μια μελωδία που πηγάζει από την διάθεση φροντίδας, ίασης και αγάπης του ίδιου μας του εαυτού.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα όλων μας, το Body Whisperersκατόρθωσε να χτίσει θεμέλια εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους του και να «ψηλώνει» (όχι, δεν επεκταθήκαμε στον από πάνω όροφο) κάθε φορά που το «Αχ» του πόνου μετατρεπόταν στο «Αχ» της ανακούφισης.

Η ομάδα του Body Whisperers στη Γλυφάδα φυσάει το δεύτερο κεράκι της τούρτας του.

Ευχή;