Προεμμηνορυσιακοί πόνοι και Trigger Points Therapy

Blog
Προεμμηνορυσιακοί πόνοι και Trigger Points Therapy

Οι ημέρες της έμμηνου ρύσεως είναι εκείνες που τα περισσότερα κορίτσια θέλουμε να πατήσουμε ένα μικρό pause. Να μεταθέσουμε deadlines και υποχρεώσεις μία εβδομάδα αργότερα, να πούμε στον σύζυγο «αγάπη μου, τα καμάρια μας για 3 ημέρες είναι όλο-δικά σου» και να ζήσουμε το μικρό μας drama περιτριγυρισμένες από την αγαπημένη μας γεύση παγωτού.

Οι ρυθμοί πέφτουν, η υπνηλία χτυπά αρκετά συχνά την πόρτα, οι συναισθηματικές διακυμάνσεις δεν είναι και η πιο ευχάριστη συνθήκη, το κοιλιακό άλγος καραδοκεί και μυοσκελετικοί πόνοι και κράμπες κάνουν guest εμφάνιση για να πάει καλά ο μήνας (sic).

Τι συμβαίνει όμως, εάν όλα αυτά που διάβασες στην προηγούμενη παράγραφο, εμφανίζονται 1 με 2 εβδομάδες πριν την περίοδο, κάνοντάς μας να βάζουμε check δίπλα από αυτό που ονομάζεται Προεμμηνορυσιακό Σύνδρομο;

Ξέρω πως είναι πολύ πιθανό να ταυτίζεσαι με αυτή την δημοσίευση γιατί το συγκεκριμένο σύνδρομο αφορά 3 στις 4 γυναίκες, με αρκετά μεγάλη απόκλιση για κάθε μία, φυσικά, στον βαθμό έντασης των συμπτωμάτων.

Από μια ήπια ευαισθησία στο στήθος μέχρι έντονους μυοσκελετικούς πόνους και ενοχλητικές κράμπες που εμποδίζουν την ομαλή καθημερινότητα.

Εάν αναζητήσουμε τις αιτίες θα τις βρούμε στις αλλαγές που πραγματοποιούνται στα επίπεδα των ορμονών και της σεροτονίνης κατά τη διάρκεια του κύκλου.

Εάν αναζητήσουμε τις λύσεις, ανάμεσα σε αυτές που αφορούν τους μυοσκελετικούς πόνους και τις μυϊκές κράμπες, θα βρεις το έμπειρο Team του Body Whisperers στη Γλυφάδα, που μέσα από μια σειρά εξατομικευμένων συνεδριών Trigger Points Therapy θα σου δώσει πίσω την ποιότητα ζωής που χάνεται για κάποιες ημέρες του μήνα.