Πρωινή Δυσκαμψία: Το απρόσκλητο μεθεόρτιο

Blog
Πρωινή Δυσκαμψία: Το απρόσκλητο μεθεόρτιο

Χτυπάει ξυπνητήρι, απλώνεις χέρι, το απενεργοποιείς και ως οφείλεις σου δίνεις άλλα «5 λεπτάκια το πολύ» παράταση κλεμμένης ευτυχίας.

Τα πρωινά είναι δύσκολη πρόκληση για τους night knights της παρέας, αλλά ακόμη μεγαλύτερη για εκείνους που έχουν καθημερινό ραντεβού με την πρωινή δυσκαμψία.

Αυχένας, μέση, πόδια- όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά και όχι αναγκαστικά όλα μαζί- συνωμοτούν για να μην σε αφήνουν να σηκωθείς από το κρεβάτι. Αυτό το μαγικό «κλικ» που έκανες κάποτε και βρισκόσουν ως δια μαγείας μπροστά από την μηχανή του espresso, έχει μετατραπεί σε μια διαδικασία που θέλει χρόνο, υπομονή, ζέσταμα και καμιά φορά έξωθεν βοήθεια από το έτερον ήμισυ.

Τα Trigger Points βάζουν το χεράκι τους για ακόμη μια φορά και δεν αφήνουν το άλλοτε κορμί σαν χέλι να ισιώσει σε χρόνο dt.

Και μιας και δεν είμαστε εκπαιδευμένοι στην άμεση αναγνώρισή τους, μπερδεύουν το μυϊκό μας σύστημα, κάνοντάς μας να γράφουμε σενάρια με τίτλο «Οι πιθανές αιτίες».

Μην βγάλετε από το συρτάρι τα μολύβια σας. Η «τιμή» της επίσκεψής των Σημείων Πυροδότησης Πόνου οφείλεται είτε σε κάποια παλαιότερη Ταρζανιά, βλέπε μετακόμιση/προπόνηση/πτώση είτε σε παλαιότερη κρίση, βλέπε οσφυαλγία, που μας άφησε μεθεόρτιο δωράκι σε συνδυασμό με τον Κο Χρόνο που δεν γνωρίζει από όρια και μας περνάει κάθε μέρα στην επόμενη πίστα της ζωής.

Κοινώς: ζούμε σε ένα πλανήτη με βαρύτητα και μεγαλώνουμε.

Συμβαίνει και στα πιο λυγερά παλικάρια, αγαπημένοι μου, γι’ αυτό η απελπισία και το στέμμα της drama queen, παρακαλώ, να αποχωρίσουν από την αίθουσα και να δώσουν την θέση τους στο επόμενο ραντεβού για Trigger Points Therapy στο Body Whisperers στη Γλυφάδα.

Το Trigger Points Therapy θα αναλάβει να εξαφανίσει το απρόσκλητο μεθεόρτιο ή να γίνει σύμμαχος του σώματος στον χρόνο, που με την κατάλληλη θεραπεία μπορεί να μας αφήνει μόνο την ευχάριστη εκδοχή της πνευματικής ωριμότητας.